DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1915, 1890, 1851

"Tungmetaller i fisk, der ikke indgår i overvågningssystemet" [1851]

  • Forfattere: Bhatia, H.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

"Overvågning af sporelementer (metaller) i fisk og skaldyr" [1890]

  • Forfattere: Rokkjær, I.;Larsen, E.H.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i fisk" [1915]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Petersen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1996

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby