DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2091, 1070, 1127, 1832, 1840

"Overvågningssystem for næringsstoffer, kød" [1070]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1989

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Kød, 3. runde" [1127]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød" [1832]

  • Forfattere: Broksø, M.;Andersson, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde" [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Mikkelsen, Aa.Æ.;Bysted, A.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby