DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2091, 1331

"Næringsstofindhold i udskæringer af svinekød" [1331]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.;Knuthsen, Pia
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Mikkelsen, Aa.Æ.;Bysted, A.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby