DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2127, 1878, 1859, 1842, 1305

"Overvågning - Frugt og grønt, 4. runde" [1305]

  • Forfattere: Hansen, K.;Knuthsen, P.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde" [1842]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 3. runde" [1859]

  • Forfattere: Hansen, K;Knuthsen, P
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

"Sukkerarter og sukkeralkoholer i frugt" [1878]

  • Forfattere: Nielsen, H.;Sørensen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

"Næringsstofindhold i grøntsager indsamlet i perioden 2013-2019" [2127]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Langwagen, M.;Bysted, A.;Nielsen, C.W.;Ygil, K.H.;Trolle, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2020

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby