DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1015, -1, 1127

"Tabelværdier for Calcium og Phosphor i danske levnedsmidler." [1015]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Petersen, Annette.
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1996

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde." [1127]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten; Knuthsen, Pia
  • Institution: Århus landsdelslaboratorium, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevaredirektoratet.
  • Udgivelsesår: 1999

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby