DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1045, 1818

"Næringsværdien af okse- og kalvekød." [1045]

  • Forfattere: Hjarde, W.; Laier, G.; Søndergaard, H.; Sørensen, A.; Christensen, B.; Mortensen, A.B.; Kousgaard, K.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut og Slagteriernes Forskningsinstitut.
  • Udgivelsesår: 1981

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster." [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1992

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby