DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1058, 2092, 1250, 1844

"Magnesium-, natrium og kaliumindholdet i danske levnedsmidler" [1058]

  • Forfattere: Meyland, I.;Laier, G.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1983

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Mejeriprodukter, 3. runde" [1250]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Mejeriprodukter, 2. runde" [1844]

  • Forfattere: Leth, T.;Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Næringsstofindhold i mejeriprodukter 2010-2012" [2092]

  • Forfattere: Bysted, A.;Trolle, E.;Jakobsen, J.
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2021

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby