DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1067, 1250, 1844

"Overvågningssystem for næringsstoffer, mejeriprodukter." [1067]

  • Forfattere: Wienberg, A.; Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1987

"Overvågningssystem for næringsstoffer: Mejeriprodukter, 3. runde. Food Monitoring System for Nutrients: Dairy Products, 3. cycle." [1250]

  • Forfattere: Jytte Skotte Jacobsen; Pia Knuthsen
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1998

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Mejeriprodukter, 2. runde." [1844]

  • Forfattere: Leth, T.; Jacobsen, J.S.
  • Institution: Aalborg Landsdelslaboratorium og Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1992

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby