Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Kilde liste: 1068, 1305, 1808, 1825, 1842, 1859, 1879

"Overvågningssystem for næringsstoffer, frugt og grøntsager." [1068]

  • Forfattere: Wienberg, A.; Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1987

"Overvågning. Frugt og grønt, 4. runde." [1305]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Veterinær og Fødevaredirektoratet

"Carotenindholdet i frugt og grøntsager." [1808]

  • Forfattere: Leth, T.; Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1991

"Fibertal" [1825]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde." [1842]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.; Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen; Centrallaboratoriets afdeling A; Århus Landsdelslaboratorium
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 3. runde. (Food Monitoring Systems for Nutrients. Fruit and Vegetables, 3 cycle." [1859]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Århus Landsdelslaboratorium, Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

"Sukkerarter i grøntsager" [1879]

  • Forfattere: Nielsen, Hanne; Sørensen, Annemarie
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby