DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1070, 1127, 1832, 1840, 2091

"Overvågningssystem for næringsstoffer, kød." [1070]

  • Forfattere: Hansen, K.S.; Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1989

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde." [1127]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten; Knuthsen, Pia
  • Institution: Århus landsdelslaboratorium, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevaredirektoratet.
  • Udgivelsesår: 1999

"Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød." [1832]

  • Forfattere: Broksø, M.; Andersson, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle)." [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.; Knuthsen, P.
  • Institution: "Århus Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1994

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, Jette; Mikkelsen, Aase Ærendahl; Bysted, Anette; Knuthsen, Pia
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Mørkhøj Bygade 19, 2860 Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby