DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1257, 1011, 2006, 1309

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 3. runde" [1011]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1996

"Overvågningssystemet for næringsstoffer - Brød og cerealier, 4. runde" [1257]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Hansen, K.S.;Agesen, A.;Knuthsen, P.;Saxholt, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet; Fødevarestyrelsen
  • Udgivelsesår: 2007

"Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, K.S.;Saxholt, E.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
  • Udgivelsesår: 2012

"Jod og salt i brød" [2006]

  • Forfattere: Mikkelsen, Aa.Æ.;Rasmussen, L.B.;Saxholt, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2013

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby