DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1257, 2006, 1309

"Overvågningssystemet for næringsstoffer - Brød og cerealier, 4. runde" [1257]

  • Forfattere: Jytte Skotte Jacobsen, Kirsten Skovmand Hansen, Pia Knuthsen & Erling Saxholt
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet & Fødevarestyrelsen
  • Udgivelsesår: 2007

"Tabelprojekt - Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten S.; Saxholt, Erling; Knuthsen, Pia
  • Institution: "Fødevarestyrelsen, Kemisk laboratorium Århus; DTU Fødevareinstituttet"
  • Udgivelsesår: 2012

"Jod og salt i brød" [2006]

  • Forfattere: Mikkelsen, Aase Æ.; Rasmussen, Lone Banke; Saxholt, Erling
  • Institution: DTU Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2013

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby