DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1271, 2091

"Vitamin D3 and 25-hydroxyvitamin D3 in raw and cooked pork cuts" [1271]

  • Forfattere: Clausen, I.;Jakobsen, J.;Ovesen, L.;Leth, T.
  • Institution: Elsevier B.V
  • Udgivelsesår: 2003

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Mikkelsen, Aa.Æ.;Bysted, A.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby