DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1309, 1011, 1257

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 3. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Bread and cereals, 3. cycle)" [1011]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Knuthsen, P.
  • Institution: Aalborg Landsdelslaboratorium, Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1996

"Overvågningssystemet for næringsstoffer - Brød og cerealier, 4. runde" [1257]

  • Forfattere: Jytte Skotte Jacobsen, Kirsten Skovmand Hansen, Pia Knuthsen & Erling Saxholt
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet & Fødevarestyrelsen
  • Udgivelsesår: 2007

"Tabelprojekt - Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten S.; Saxholt, Erling; Knuthsen, Pia
  • Institution: "Fødevarestyrelsen, Kemisk laboratorium Århus; DTU Fødevareinstituttet"
  • Udgivelsesår: 2012

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby