DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1317, 1818, 1013

"Flødeskumskager." [1013]

  • Forfattere: Hansen, K.; Knuthsen, P.
  • Institution: Århus Landsdelslaboratorium, Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1992

"Undersøgelse af flødeskumskager i detailhandlen." [1317]

  • Forfattere: Ryge, C.; Møller, A.
  • Udgivelsesår: 1987

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster." [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1992

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby