DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1336, 2091, 1832

"Indhold af fedt og protein i ferske udskæringer af svinekød. Revision af analysedata til levnedsmiddeltabeller" [1336]

  • Forfattere: Dörffer, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut, 4000 Roskilde.
  • Udgivelsesår: 1988

"Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød" [1832]

  • Forfattere: Broksø, M.;Andersson, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut
  • Udgivelsesår: 1993

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, J.;Mikkelsen, Aa.Æ.;Bysted, A.;Knuthsen, P.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby