DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1374, 1257

"Overvågningssystemet for næringsstoffer - Brød og cerealier, 4. runde" [1257]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Hansen, K.S.;Agesen, A.;Knuthsen, P.;Saxholt, E.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet; Fødevarestyrelsen
  • Udgivelsesår: 2007

"The Free and Total Folate Activity in Foods Available on the Canadian Market" [1374]

  • Forfattere: Hoppner, K.;Lampi, B.;Perrin, D.E.
  • Institution: Elsevier, Amsterdam
  • Udgivelsesår: 1972

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby