DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1524, 1851, 1890, 1915

"Organiske og uorganiske forureninger i konsumfisk fra danske hovedfarvande" [1524]

  • Udgivelsesår: 1986

"Tungmetaller i fisk, der ikke indgår i overvågningssystemet" [1851]

  • Udgivelsesår: 1995

"Overvågning af sporelementer (metaller) i fisk og skaldyr" [1890]

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i fisk" [1915]

  • Udgivelsesår: 1996

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby