DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1532, 2176

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1983-1987. 1986: Cd, Pb, Hg, Ni, Cr, As og Se i kød og indvolde" [1532]

  • Institution: Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1987

"Næringsstofindhold i kødudskæringer af okse- og kalvekød på det danske marked " [2176]

  • Forfattere: Jakobsen. J.;Langwagen, M.;Trolle, E.;Poulsen, A.;Bysted, A.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2022

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby