DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1806, 1905, 1908

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988 - 1992. 1989: Cadmium, bly, nikkel, krom og selen i kød fra får, lam og svin" [1806]

  • Forfattere: Rasmussen, L.;Pedersen, G.A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1993: Cadmium, krom, kviksølv, nikkel, bly og selen i kød fra svin, lam og får" [1905]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1994

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1997: Kontrol af indholdet af sporelementer i kød fra svin, får og lam" [1908]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Petersen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby