DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1818, 1839, 1841, 1126

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Fisk, 3. runde." [1126]

  • Forfattere: Skotte Jacobsen, J.; Knuthsen, P.
  • Institution: Aalborg landsdelslaboratorium, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevaredirektoratet.
  • Udgivelsesår: 1999

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster." [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1992

"Fiskeprodukter." [1839]

  • Forfattere: Nielsen, Hanne; Knuthsen, Pia
  • Institution: "Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningsprogram for næringsstoffer, fisk, 2. runde." [1841]

  • Forfattere: Jacobsen, J. S.; Leth, T.
  • Institution: "Ålborg Landsdelslaboratoriun; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1994

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby