DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1818, 2092, 1236, 1250, 2193

"Konsummælkprodukternes indhold af tørstof, fedt og protein, samt pH og titer" [1236]

  • Udgivelsesår: 1984

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Mejeriprodukter, 3. runde" [1250]

  • Udgivelsesår: 1998

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster" [1818]

  • Udgivelsesår: 1992

"Næringsstofindhold i mejeriprodukter 2010-2012" [2092]

  • Udgivelsesår: 2021

" K-vitamin - indhold i mad og kostindtag blandt danskerne" [2193]

  • Udgivelsesår: 2025

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby