DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1825, 1808, 1073, 1879

"Resultater af analyser på energigivende næringsstoffer og C-vitamin i danske vegetabilier" [1073]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1983

"Carotenindholdet i frugt og grøntsager" [1808]

  • Forfattere: Leth, T.;Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1991

"Fibertal, Interne data" [1825]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1990

"Sukkerarter i grøntsager" [1879]

  • Forfattere: Nielsen, H.;Sørensen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1999

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby