DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1825, 1808, 1305, 2127, 1878, 1073

"Resultater af analyser på energigivende næringsstoffer og C-vitamin i danske vegetabilier. Landsdelslaboratorieprojekt 1983." [1073]

  • Udgivelsesår: 1983

"Overvågning. Frugt og grønt, 4. runde." [1305]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Veterinær og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Carotenindholdet i frugt og grøntsager." [1808]

  • Forfattere: Leth, T.; Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1991

"Fibertal" [1825]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1990

"Sukkerarter og sukkeralkoholer i frugt" [1878]

  • Forfattere: Nielsen, Hanne; Sørensen, Annemarie
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Kortlægning af næringstofindhold i frugt og grønt 2006-20-64-00594" [2127]

  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2017

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby