DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1834, 1011, 1309

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 3. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Bread and cereals, 3. cycle)" [1011]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Knuthsen, P.
  • Institution: Aalborg Landsdelslaboratorium, Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1996

"Tabelprojekt - Næringsstoffer i rugbrød og hvedebrød" [1309]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten S.; Saxholt, Erling; Knuthsen, Pia
  • Institution: "Fødevarestyrelsen, Kemisk laboratorium Århus; DTU Fødevareinstituttet"
  • Udgivelsesår: 2012

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Brød og cerealier, 2. runde." [1834]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.; Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet
  • Udgivelsesår: 1992

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby