DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1838, 1104, 2128

"Kornprodukter. Sporelementer, pesticider, næringsstoffer, tilsætningsstoffer, nitrat og nitrit, ochratoxin-A og meldrøjer." [1104]

  • Forfattere: Andersen, A.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut.
  • Udgivelsesår: 1984

"Mel - Næringsstoffer i mel." [1838]

  • Forfattere: Hansen, K.; Eriksen, H.
  • Institution: Århus Landelslaboratorium og Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1993

"Næringsstofindhold i mel, gryn, kerner og frø" [2128]

  • Forfattere: Jette Jakobsen, Anette Bysted, Erling Saxholt, Cecilie Wirenfeldt Nielsen, Karin Hess Ygil & Ellen Trolle
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2019

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby