DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1838, 1825, 1059

"Aminosyreindholdet i danske levnedsmidler (med gennemsnitsværdier for grupper af levnedsmidler, omregnet til mg/g N af Anders Møller)." [1059]

  • Forfattere: Søndergaard, H.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut.
  • Udgivelsesår: 1984

"Fibertal" [1825]

  • Forfattere: Sørensen, A.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1990

"Mel - Næringsstoffer i mel." [1838]

  • Forfattere: Hansen, K.; Eriksen, H.
  • Institution: Århus Landelslaboratorium og Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1993

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby