DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1840, 1061, 1306

"Pålægsvarer - Næringsstoffer, tilsætningsstoffer, spormetaller." [1061]

  • Forfattere: Heidemann, F.; Rasmussen, G.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut.
  • Udgivelsesår: 1984

"Næringsstofindhold i charcuterivarer." [1306]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten; Knuthsen, Pia; Saxholt, Erling, Buby, Pernille
  • Institution: "Fødevareregion Århus; Fødevaredirektoratet"

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle)." [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.; Knuthsen, P.
  • Institution: "Århus Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1994

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby