DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1840, 1127, 1043

"Jernindholdet i danske levnedsmidler." [1043]

  • Forfattere: Sørensen, A.; Hjarde, W.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Ernæringskemisk Afdeling.
  • Udgivelsesår: 1978

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 3. runde." [1127]

  • Forfattere: Hansen, Kirsten; Knuthsen, Pia
  • Institution: Århus landsdelslaboratorium, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevaredirektoratet.
  • Udgivelsesår: 1999

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Kød, 2. runde. (Food Monitoring System for Nutrients. Meat, Second Cycle)." [1840]

  • Forfattere: Hansen, K.; Knuthsen, P.
  • Institution: "Århus Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1994

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby