DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1841, 1369

"Composition of the Edible Portion of Raw (Fresh or Frozen) Crustaceans, Finfish and Mollusks. IV. Vitamins" [1369]

  • Forfattere: Sidwell, V.D.; Loomis, A.L.; Foncannon, P.R.; Buzzell, D.H.
  • Institution: Marine Fisheries Review
  • Udgivelsesår: 1978

"Overvågningsprogram for næringsstoffer, fisk, 2. runde." [1841]

  • Forfattere: Jacobsen, J. S.; Leth, T.
  • Institution: "Ålborg Landsdelslaboratoriun; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1994

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby