DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1844, 1250, 1818

"Overvågningssystem for næringsstoffer - Mejeriprodukter, 3. runde" [1250]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Knuthsen, P.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1998

"Bestemmelse af fedt og fedtsyremønster" [1818]

  • Forfattere: Jacobsen, J.S.;Leth, T.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Mejeriprodukter, 2. runde" [1844]

  • Forfattere: Leth, T.;Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1992

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby