DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1847, 1898, 1051

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997, 1997: Bly i drikkevarer. (Monitoring Programme for Trace Elements in Food 1993-1997, 1997: Lead in beverages)" [1051]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Petersen, Annette.
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Veterinær- og Fødevaredirektoratet."
  • Udgivelsesår: 1998

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1992: Bly i drikkevarer." [1847]

  • Forfattere: Petersen, J.; Larsen, E.H.
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1993

"Projekt 01625-05. Overvågningsprojekt. Sporelementer i drikkevarer" [1898]

  • Forfattere: Rokkjær, Inge
  • Institution: Fødevareregion Århus
  • Udgivelsesår: 2003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby