DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1879, 1305, 1808, 2127

"Overvågning. Frugt og grønt, 4. runde." [1305]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Veterinær og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Carotenindholdet i frugt og grøntsager." [1808]

  • Forfattere: Leth, T.; Jacobsen, J.S.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1991

"Sukkerarter i grøntsager" [1879]

  • Forfattere: Nielsen, Hanne; Sørensen, Annemarie
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Kortlægning af næringstofindhold i frugt og grønt 2006-20-64-00594" [2127]

  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2017

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby