DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1909, 1907, 1888, 1886

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, kviksølv, selen, nikkel, og krom i nyrer og lever fra danske kalve og okser samt i dansk fjerkrælever" [1886]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Larsen, Erik Huusfeldt
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1994

"Overvågning af sporelementer i indmad - Centralt koordineret projekt 03625-01" [1888]

  • Forfattere: Rokkjær, Inge; Larsen, Erik Huusfeldt
  • Institution: "Fødevareregion Århus; Fødevaredirektoratet"

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1997: Kontrol af indholdet af sporelementer i lever og nyre fra okser, kalve og fjerkræ" [1907]

  • Forfattere: Mortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette
  • Institution: "Ålborg Landsdelslaboratorium; Veterinær- og Fødevaredirektoratet"
  • Udgivelsesår: 1998

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Cadmium, bly, kviksølv,selen, nikkel og chrom i nyre og lever fra danske kalve og okser samt i lever fra fjerkræ" [1909]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Petersen, Annette
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1996

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby