DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1911, 1904, 1888

"Overvågning af sporelementer i indmad" [1888]

  • Forfattere: Rokkjær, I.;Larsen, E.H.
  • Institution: Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. 1994: Bly, cadmium,krom,nikkel, selen og kviksølv i indmad" [1904]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Meyer, Karen B.;Larsen, E.H.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1996

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Kontrol af indholdet af sporelementer i indmad fra svin" [1911]

  • Forfattere: Mortensen, G.K.;Petersen, A.
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Udgivelsesår: 1997

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby