DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1913, 1889, 1846

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1988-1992. 1992: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter." [1846]

  • Forfattere: Bhatia, H.; Sort, M.; Larsen, E.H.
  • Institution: "Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1993

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1998-2002 - 1999: Bly, cadmium, nikkel og selen i brød og kornprodukter - Delopgørelse IFEF1988-2002 (projekt nr. 99425-01)" [1889]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Sloth, Jens Jørgen
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Afdelingen for Kemiske Forureninger; Fødevaredirektoratet"

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler. 1994: Cadmium, bly, nikkel og selen i kornprodukter" [1913]

  • Forfattere: Jørgensen, Henrik L.; Pedersen, Gitte Alsing
  • Institution: "Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1995

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby