DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1914, 1843

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1988-1992. 1991: Cadmium, bly, nikkel og selen i danske grøntsager samt i importerede grøntsager." [1843]

  • Forfattere: Larsen, E.H.; Petersen, J.
  • Institution: "Levnedsmiddelstyrelsen; Odense Landsdelslaboratorium."
  • Udgivelsesår: 1992

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1993-1997. 1995: Bly, cadmium, nikkel og selen i danske samt udenlandske grøntsager" [1914]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Petersen, Annette
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1997

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby