DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1915, 1081

"Ferskvandsfisk. Indhold af sporelementer, PCB og chlorholdige pesticider." [1081]

  • Forfattere: Andersen, A.; Askaa, G.; Orbæk, K.
  • Institution: Levnedsmiddelstyrelsen.
  • Udgivelsesår: 1986

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i fisk" [1915]

  • Forfattere: Mortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1996

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby