DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 1915, 1890, 1851

"Tungmetaller i fisk, der ikke indgår i overvågningssystemet." [1851]

  • Forfattere: Bhatia, H.; Larsen, E.H.
  • Institution: "Københavns Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen."
  • Udgivelsesår: 1995

"Overvågning af sporelementer (metaller) i fisk og skaldyr - projekt 01625-01" [1890]

  • Forfattere: Rokkjær, Inge; Larsen, Erik Huusfeldt
  • Institution: "Fødevareregion Århus; Fødevaredirektoratet"

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler 1993-1997. Tredje periode, 1995: Cadmium, bly, kviksølv, nikkel, krom, arsen og selen i fisk" [1915]

  • Forfattere: Mortensen, Gerda Krog; Petersen, Annette
  • Institution: "Aalborg Landsdelslaboratorium; Levnedsmiddelstyrelsen"
  • Udgivelsesår: 1996

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby