DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2091, 1832, 1336

"Næringsværdi. Indholdet af fedt og protein i fersk svinekød." [1336]

  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut, 4000 Roskilde.
  • Udgivelsesår: 1988

"Fedt, protein og vand i ferske udskæringer af dansk svinekød." [1832]

  • Forfattere: Broksø, M.; Andersson, M.
  • Institution: Slagteriernes Forskningsinstitut
  • Udgivelsesår: 1993

"Næringsindhold i kødudskæringer - danske grise" [2091]

  • Forfattere: Jakobsen, Jette; Mikkelsen, Aase Ærendahl; Bysted, Anette; Knuthsen, Pia
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Mørkhøj Bygade 19, 2860 Søborg
  • Udgivelsesår: 2017

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby