DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2092, 1232, 1250

"Konsummælkprodukternes indhold af calcium, magnium, natrium, kalium, fosfor, klorid og jern." [1232]

  • Institution: Statens Forsøgsmejeri.
  • Udgivelsesår: 1984

"Overvågningssystem for næringsstoffer: Mejeriprodukter, 3. runde. Food Monitoring System for Nutrients: Dairy Products, 3. cycle." [1250]

  • Forfattere: Jytte Skotte Jacobsen; Pia Knuthsen
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1998

"Kortlægning af næringsstofindhold i mejeriprodukter" [2092]

  • Forfattere: Okholm, Bolette; Knuthsen, Pia; Bysted, Anette; Saxholt, Erling
  • Institution: "DTU Fødevareinstituttet; Fødevarestyrelsen"

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby