DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2127, 1878, 1859, 1842, 1305

"Overvågning. Frugt og grønt, 4. runde." [1305]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Veterinær og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 2.runde." [1842]

  • Forfattere: Okholm-Hansen, B.; Leth, T.
  • Institution: "Levnedsmiddelstyrelsen; Centrallaboratoriets afdeling A; Århus Landsdelslaboratorium"
  • Udgivelsesår: 1990

"Overvågningssystem for næringsstoffer. Frugt og grøntsager, 3. runde. (Food Monitoring Systems for Nutrients. Fruit and Vegetables, 3 cycle." [1859]

  • Forfattere: Hansen, K; Knuthsen, P
  • Institution: Århus Landsdelslaboratorium, Levnedsmiddelstyrelsen
  • Udgivelsesår: 1995

"Sukkerarter og sukkeralkoholer i frugt" [1878]

  • Forfattere: Nielsen, Hanne; Sørensen, Annemarie
  • Institution: Veterinær- og Fødevaredirektoratet
  • Udgivelsesår: 1999

"Kortlægning af næringstofindhold i frugt og grønt 2006-20-64-00594" [2127]

  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2017

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby