DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2128, 1889

"Overvågningsprogram for sporelementer i levnedsmidler, 1998-2002 - 1999: Bly, cadmium, nikkel og selen i brød og kornprodukter - Delopgørelse IFEF1988-2002 (projekt nr. 99425-01)" [1889]

  • Forfattere: Petersen, Jan; Sloth, Jens Jørgen
  • Institution: "Odense Landsdelslaboratorium; Afdelingen for Kemiske Forureninger; Fødevaredirektoratet"

"Næringsstofindhold i mel, gryn, kerner og frø" [2128]

  • Forfattere: Jette Jakobsen, Anette Bysted, Erling Saxholt, Cecilie Wirenfeldt Nielsen, Karin Hess Ygil & Ellen Trolle
  • Institution: DTU Fødevareinstituttet
  • Udgivelsesår: 2019

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby