DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2176, 1059

"Aminosyreindholdet i danske levnedsmidler. Tillæg med gennemsnitsværdier for grupper af levnedsmidler, omregnet til mg/g N af Anders Møller" [1059]

  • Forfattere: Søndergaard, H.
  • Institution: Statens Levnedsmiddelinstitut, Miljøministeriet
  • Udgivelsesår: 1984

"Næringsstofindhold i kødudskæringer af okse- og kalvekød på det danske marked " [2176]

  • Forfattere: Jakobsen. J.;Langwagen, M.;Trolle, E.;Poulsen, A.;Bysted, A.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2022

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby