DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Kilde liste: 2176, 1348

"Mineral Element Composition of Finnish Foods: N, K, Ca, Mg, P, S, Fe, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, Ni, Cr, F, Se, Si, Rb, Al, B, Br, Hg, As, Cd, Pb and Ash" [1348]

  • Forfattere: Koivistoinen, P.
  • Institution: Taylor and Francis Group, London
  • Udgivelsesår: 1980

"Næringsstofindhold i kødudskæringer af okse- og kalvekød på det danske marked " [2176]

  • Forfattere: Jakobsen. J.;Langwagen, M.;Trolle, E.;Poulsen, A.;Bysted, A.
  • Institution: Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby
  • Udgivelsesår: 2022

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby