DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1694
Galia melon, rå
Engelsk navn
Galia melon, raw
Taxonomisk navn
Cucumis melo var. reticulatus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 145 kJ 1003
Energi (kcal) 34 kcal 1003
Protein 0,5 g 0,656 0,625 - 0,875 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 0,656 0,625 - 0,875 8 2179
Kulhydrat difference 8,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,4 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 8 2179
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,05 g 8 1003
Aske 0,5 g 0,51 0,35 - 0,74 8 2179
Tørstof 9,7 g 9,755 6,9 - 12,5 12 1878, 2179
Vand 90,3 g 90,24 87,5 - 93,1 12 1878, 2179
Nitrogen 0,076 g 0,105 0,1 - 0,14 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,79 RE 1003
beta-Caroten 16,7 µg 16,6 12,1 - 27,2 8 2179
E-vitamin 0,0379 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0379 mg 0,12 - 0,183 8 2179
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
K1-vitamin 0 µg - 0,8 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0,0255 mg 0,022 0,015 - 0,04 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0136 mg 0,015 0,012 - 0,0178 8 2179
Niacinækvivalent 0,354 NE 1003
Niacin 0,354 mg 0,324 0,167 - 0,624 8 2179
B6-vitamin 0,0490 mg 0,047 0,0373 - 0,061 8 2179
Pantotensyre 0,0565 mg 0,054 0,0364 - 0,0793 16 2179
Biotin 0,178 µg 1,42 - 1,42 8 2179
Folat 25,3 µg 26,45 10,9 - 31,2 8 2179
C-vitamin 16,0 mg 16,4 10,5 - 23,7 8 2179
Cholin 7,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 19,5 mg 17,5 11 - 29 8 2179
Kalium 274 mg 260,0 230 - 350 8 2179
Calcium 13,6 mg 12,0 7 - 23 8 2179
Magnesium 13,9 mg 13,0 11 - 20 8 2179
Jern 0,170 mg 0,17 0,12 - 0,23 8 2179
Kobber 0,0250 mg 0,025 0,01 - 0,04 8 2179
Zink 0,124 mg 0,115 0,09 - 0,17 8 2179
Mangan 0,0375 mg 0,03 0,03 - 0,06 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 1,16 µg 1,1 - 4 8 2179
Selen 0 µg - 0,5 8 2179
Fosfor 11,3 mg 11,5 7,9 - 14 8 2179
Jod 0 µg - 5 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,34 g 2,15 0,7 - 3,6 12 1878, 2179
Glukose 2,07 g 2,05 0,5 - 3,5 12 1878, 2179
Sum monosakkarider 4,42 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 2,50 g 1,4 0,9 - 7,6 12 1878, 2179
Sum disakkarider 2,50 g 1003
Sum sukkerarter 6,92 g 1003
Sorbitol 0 g 0,0 4 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 0,9 g 0,95 0,5 - 1,2 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,4 g 0,2 0,2 - 1,1 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2179
Leucin 19 2179
Lysin 19 2179
Methionin 0 2179
Cystin 6 2179
Phenylalanin 0 2179
Tyrosin 0 2179
Threonin 16 2179
Tryptofan 0 2179
Valin 13 2179
Arginin 13 2179
Histidin 0 2179
Alanin 50 2179
Asparaginsyre 83 2179
Glutaminsyre 189 2179
Glycin 6 2179
Prolin 3 2179
Serin 28 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 37 12 1878, 2179

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby