DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1849
Brombær, rå
Engelsk navn
Blackberry, raw
Taxonomisk navn
Rubus plicatus (Linnaeus, 1753) (Weihe & Nees, 1822)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 146 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Protein 1,3 g 1,218 0,812 - 2 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,3 g 1,218 0,812 - 2 8 2179
Kulhydrat difference 9,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 5,3 g 1003
Fedt 0,5 g 0,5 0,3 - 0,7 8 2179
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,5 g 0,475 0,35 - 0,58 8 2179
Tørstof 11,3 g 11,09 9,61 - 13,1 8 2179
Vand 88,7 g 88,91 86,8 - 90,3 8 2179
Nitrogen 0,210 g 0,195 0,13 - 0,32 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,25 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 55,5 µg 51,75 20,8 - 91,3 8 2179
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,914 α-TE
alfa-Tokoferol 0,914 mg 0,899 0,608 - 1,19 8 2179
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
gamma-Tokoferol 1,50 mg 1,435 1,31 - 1,81 4 2179
delta-Tokoferol 1,27 mg 1,288 0,766 - 1,75 4 2179
K1-vitamin 2,67 µg 2,605 2,11 - 3,14 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0313 mg 0,031 0,0242 - 0,0347 8 2179
Niacinækvivalent 0,527 NE 1003
Niacin 0,503 mg 0,547 0,265 - 0,627 8 2179
B6-vitamin 0,0189 mg 0,017 0,0151 - 0,0269 8 2179
Pantotensyre 0,162 mg 0,162 0,121 - 0,195 16 2179
Biotin 1,06 µg 1,125 1,01 - 1,7 8 2179
Folat 32,1 µg 32,25 22,9 - 39,1 8 2179
C-vitamin 10,3 mg 10,08 7,43 - 13,9 8 2179
Cholin 8,50 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,10 mg 0,75 0,5 - 2,6 8 2179
Kalium 213 mg 210,0 160 - 290 8 2179
Calcium 24,4 mg 23,5 20 - 29 8 2179
Magnesium 22,9 mg 22,5 17 - 27 8 2179
Jern 0,485 mg 0,445 0,36 - 0,82 8 2179
Kobber 0,0450 mg 0,03 0,02 - 0,15 8 2179
Zink 0,299 mg 0,3 0,22 - 0,38 8 2179
Mangan 0,584 mg 0,64 0,23 - 0,77 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 10,8 µg 9,55 2,5 - 22 8 2179
Selen 0 µg - 0,5 8 2179
Fosfor 30,9 mg 30,5 25 - 35 8 2179
Jod 0 µg - 5 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,69 g 2,85 1,7 - 3,3 8 2179
Glukose 2,56 g 2,9 1,4 - 3,2 8 2179
Sum monosakkarider 5,25 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 0 g - 0,2 8 2179
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 5,25 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 4,6 g 4,35 3 - 6,2 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 0,7 0,6 - 1,1 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 14 2179
Leucin 56 2179
Lysin 48 2179
Methionin 0 2179
Cystin 5 2179
Phenylalanin 36 2179
Tyrosin 28 2179
Threonin 38 2179
Tryptofan 1 2179
Valin 45 2179
Arginin 60 2179
Histidin 24 2179
Alanin 125 2179
Asparaginsyre 204 2179
Glutaminsyre 184 2179
Glycin 47 2179
Prolin 30 2179
Serin 70 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 4 2179
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby