DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1857
Honningmelon, rå
Engelsk navn
Melon, honeydew, raw
Taxonomisk navn
Cucumis melo var. inodorus (H.Jacquin, 1832)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 143 kJ 1003
Energi (kcal) 34 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,625 - 0,687 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 0,625 - 0,687 8 2179
Kulhydrat difference 8,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,9 g 1003
Kostfibre 0,7 g 1003
Fedt 0,0 g - 0,3 8 2179
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 8 1003
Aske 0,5 g 0,49 0,27 - 0,59 8 2179
Tørstof 9,2 g 9,605 7,89 - 10,5 8 2179
Vand 90,8 g 90,39 89,4 - 92,1 8 2179
Nitrogen 0,026 g 0,1 - 0,11 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,86 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 11,2 µg 10,42 8,09 - 16 8 2179
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0314 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0314 mg 0,0935 - 0,158 8 2179
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
K1-vitamin 0 µg - 0,8 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0,0138 mg 0,018 0,018 - 0,027 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00763 mg 0,010 0,0107 - 0,0146 8 2179
Niacinækvivalent 0,186 NE 1003
Niacin 0,186 mg 0,211 0,114 - 0,27 8 2179
B6-vitamin 0,0418 mg 0,041 0,0313 - 0,0555 8 2179
Pantotensyre 0,0548 mg 0,053 0,0353 - 0,0773 16 2179
Biotin 0,614 µg 1,08 - 1,51 8 2179
Folat 18,8 µg 18,1 10,2 - 26,8 8 2179
C-vitamin 14,4 mg 14,1 9,85 - 19,1 8 2179
Cholin 7,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 24,1 mg 23,5 7,1 - 59 8 2179
Kalium 235 mg 230,0 200 - 300 8 2179
Calcium 7,18 mg 7,4 4,7 - 10 8 2179
Magnesium 10,3 mg 11,0 8 - 12 8 2179
Jern 0,131 mg 0,14 0,07 - 0,19 8 2179
Kobber 0,0213 mg 0,025 0,01 - 0,03 8 2179
Zink 0,0925 mg 0,085 0,06 - 0,15 8 2179
Mangan 0,0275 mg 0,025 0,02 - 0,05 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 0,413 µg 3,3 - 3,3 8 2179
Selen 0 µg - 0,5 8 2179
Fosfor 12,4 mg 8,05 5,4 - 27 8 2179
Jod 2,88 µg 23 - 23 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,93 g 2,8 2,4 - 4,2 8 2179
Glukose 2,90 g 2,8 2,2 - 3,9 8 2179
Sum monosakkarider 5,83 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 1,14 g 1,05 0,6 - 3,1 8 2179
Sum disakkarider 1,14 g 1003
Sum sukkerarter 6,96 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 0,5 g 0,5 0,4 - 0,6 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,1 g 0,2 - 0,5 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,2 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 2179
Leucin 6 2179
Lysin 9 2179
Methionin 0 2179
Cystin 5 2179
Phenylalanin 0 2179
Tyrosin 0 2179
Threonin 12 2179
Tryptofan 0 2179
Valin 7 2179
Arginin 15 2179
Histidin 0 2179
Alanin 25 2179
Asparaginsyre 57 2179
Glutaminsyre 103 2179
Glycin 0 2179
Prolin 3 2179
Serin 18 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 47 8 2179
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby