DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1858
Kiwi, rå
Engelsk navn
Kiwi fruit, raw
Taxonomisk navn
Actinidia chinensis var. deliciosa (A. Chevalier, 1941)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 218 kJ 1003
Energi (kcal) 52 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,906 0,687 - 1,12 8 2179
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,906 0,687 - 1,12 8 2179
Kulhydrat difference 12,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,8 g 1003
Kostfibre 3,3 g 1003
Fedt 0,7 g 0,7 0,5 - 1 8 2179
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,7 g 0,69 0,55 - 0,86 8 2179
Tørstof 14,4 g 14,49 13,3 - 15,1 8 2179
Vand 85,6 g 85,50 84,8 - 86,6 8 2179
Nitrogen 0,146 g 0,145 0,11 - 0,18 8 2179
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,54 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 27,3 µg 25,7 16,5 - 42,6 8 2179
D-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,977 α-TE
alfa-Tokoferol 0,977 mg 0,932 0,694 - 1,49 8 2179
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
gamma-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 4 2179
K1-vitamin 14,3 µg 12,15 9,98 - 27,2 8 2179
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 8 2179
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0218 mg 0,021 0,0167 - 0,027 8 2179
Niacinækvivalent 0,505 NE 1003
Niacin 0,249 mg 0,188 0,115 - 0,904 8 2179
B6-vitamin 0,0398 mg 0,040 0,0296 - 0,0499 8 2179
Pantotensyre 0,187 mg 0,195 0,132 - 0,228 16 2179
Biotin 1,31 µg 1,33 1,03 - 1,7 8 2179
Folat 15,6 µg 16,3 14,7 - 24,8 8 2179
C-vitamin 91,0 mg 93,5 30,5 - 125 8 2179
Cholin 7,80 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,34 mg 0,6 0,5 - 4,2 8 2179
Kalium 295 mg 295,0 270 - 330 8 2179
Calcium 37,9 mg 40,5 21 - 58 8 2179
Magnesium 14,6 mg 14,0 13 - 19 8 2179
Jern 0,244 mg 0,245 0,18 - 0,32 8 2179
Kobber 0,161 mg 0,155 0,08 - 0,27 8 2179
Zink 0,113 mg 0,1 0,08 - 0,16 8 2179
Mangan 0,0825 mg 0,065 0,04 - 0,15 8 2179
Krom 0 µg - 5 8 2179
Molybdæn 0,663 µg 1,1 - 1,7 8 2179
Selen 0,288 µg 0,5 - 1,8 8 2179
Fosfor 33,4 mg 33,5 27 - 38 8 2179
Jod 5,75 µg 21 - 25 8 2179
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,46 g 4,15 3,9 - 5,3 8 2179
Glukose 4,08 g 3,9 3,5 - 5,1 8 2179
Sum monosakkarider 8,54 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2179
Maltose 0 g - 0,2 8 2179
Sakkarose 0,0375 g 0,3 - 0,3 8 2179
Sum disakkarider 0,0375 g 1003
Sum sukkerarter 8,57 g 1003
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Uopløselige kostfibre 3,1 g 3,05 2,3 - 3,8 8 2179
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,3 g 0,4 - 0,6 8 2179
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,3 8 2179
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 21 2179
Leucin 51 2179
Lysin 47 2179
Methionin 0 2179
Cystin 19 2179
Phenylalanin 26 2179
Tyrosin 26 2179
Threonin 39 2179
Tryptofan 15 2179
Valin 44 2179
Arginin 59 2179
Histidin 8 2179
Alanin 41 2179
Asparaginsyre 98 2179
Glutaminsyre 146 2179
Glycin 45 2179
Prolin 27 2179
Serin 38 2179
Hydroxyprolin 0 2179
Ornitin 0 2179
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 33 8 2179
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby