DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1006
Fruktose
Engelsk navn
Fructose
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1696 kJ 1003
Energi, kcal 399 kcal 1003
Nitrogen, total 0,000 g 1356
Protein, videnskabelig 0,0 g 1356
Protein, deklaration 0,0 g 1356
Kulhydrat, difference 99,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 99,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 95,0 g 1003
Tilsat sukker 95,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Aske 0,1 g 2007
Tørstof 99,9 g 1356
Vand 0,1 g 1356
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1356
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1356
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1356
B6-vitamin 0 mg 1655
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1356
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 10,00 mg 1356
Natrium, Na 0,1000 mg 1356
Kalium, K 0,300 mg 1356
Calcium, Ca 0,1000 mg 1356
Magnesium, Mg 0 mg 1356
Fosfor, P 0,1000 mg 1356
Jern, Fe 0,0700 mg 1356
Kobber, Cu 0,01000 mg 1356
Zink, Zn 0,01000 mg 1356
Jod, I 5,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,01000 mg 1356
Chrom, Cr 1,000 µg 1356
Selen, Se 0,500 µg 1356
Molybdæn, Mo 10,00 µg 1356
Cobolt, Co 1,000 µg 1356
Nikkel, Ni 3,00 µg 1356
Fluor, F 60,0 µg 1356
Silicium, Si 0,500 mg 1356
Rubidium, Rb 100,0 µg 1356
Aluminium, Al 0,300 mg 1356
Bor, B 30,0 µg 1356
Brom, Br 100,0 µg 1356
Kviksølv, Hg 0,200 µg 1356
Arsen, As 3,00 µg 1356
Cadmium, Cd 0,500 µg 1356
Bly, Pb 10,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 95,0 g 1356
Monosaccharider, total 95,0 g 1003
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 95,0 g 1003
Stivelse 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,000 0 1356
C16:0 0,000 0 1356
C18:0 0,000 0 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,000 0 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1356
Andre polyumættede 0 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 0 1003
Sum polyumættede 0,000 0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1356

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby